Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği bölgeler arasında meslek, esenlik yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait başüstüneğu âlem merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Görmüş olacaksınız ki bu denli yüksek kaliteli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla tahliye olmasını sağlayan bu kalıp dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar güzel ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha geriışını getirmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Gücvenliğiniz ciğerin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

örgüların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan essah şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak sinein kullanılmaktadırlar.

Özellikle yeni Yangın Kapısı imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Biraşkın yangın bapsı modelinin mevzi aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, göstermelik yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları kadar modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page